Alla inlägg under augusti 2009

Av Pernilla Thomasson - 25 augusti 2009 21:51

Har bestämt mig för att istället för ett nyårslöfte, har jag ett efter semester löfte och det blev att inte äta något godis fram till nyår till att börja med. Kan ju hända att det blir ett nyårslöfte om allt går vägen fram till dess.

Måste verkligen erkänna att detta med godis och då speciellt lösgodis är en av mina största laster och jag måste bli av med detta sockerbegär som ständigt vakar över mig.....

Av Pernilla Thomasson - 25 augusti 2009 21:41

Ja det var vad jag lyckades åstadkomma i stegväg idag, insåg själv att 10 000 steg är nog för lite för att jag ska måsta kämpa lite oxå. Tog ju på mig stegräknaren i eftermiddags runt 14,00 tiden och när klockan var nio hade jag gått 8500 steg. Då tog jag och gick ut en riktig powerwalk promenad för att få ihop mina 10 000 steg för det krävdes en promenad lite längre än kvarteret. Så nu är det dax att öka dessa till åtminstone 15 000 steg imorgon, så då åker stegräknaren på direkt på morgonen.

Fortsättning följer...... målet är de sista 10kg som lilla Wilda gav mig....

Av Pernilla Thomasson - 25 augusti 2009 13:46

Jaha det var värst vad sex veckor går fort när man har semester. Igår var det vanlig arbetsdag igen och skolor och förskola.

Tänk att Fabien börjat i första klass och Anton på högstadiet, vart tog alla dessa år vägen???

När semestern började skrev jag att jag skulle ju ta det lugnt och börja powerwalka, mycket det blev av det då.... Så nu får det bli nya friska tag, var in på apoteket idag och köpte mig en stegräknare och har nu satt upp målet att gå till att börja med 10 000 steg om dagen sedan får man väl försöka sig på att utöka detta, har försökt leta lite på nätet men det verkar som om att 10 000 steg är det som man rekommenderar, så jag får väl börja där. 

Så här har jag inte tid att sitta och såsa utan måste jobba vidare så att jag kan komma ut och gå ikväll istället och röra på fläsket. 


Av Pernilla Thomasson - 20 augusti 2009 16:44

Tog barnen och åkte till först Arninge och skopunkten där jag hittade två par snygga skor till Wilda och Fabien fick oxå ett par, vi köpte ju skor till pojkarna när vi var i Småland oxå så det blev inga till Anton, vill gärna att barnen ska vara med så de får prova oxå, det är svårt med skor, kläder funkar bra speciellt till Anton som själv inte vill följa med utan säger det fixar du så bra ändå och det är väl inte alla tonåringar som säger så till sin mamma??? Så det måste ju betyda på att man hittar det som passar.

Här är bilder på skorna, stövlarna är väl inga skor för förskolan direkt, men man måste ju vara snygg när man kommer och när man åker därifrån....




Sedan blev det en tur till Täby centrum, där vi först intog en smakfull lunch på Burger King. Efter det var det dax för Wilda att sova så hon somnade in i vagnen och sedan kunde jag och Fabien strosa på i lugn och ro.

Var på Pop igår på Stinsen och hittade dessa snygga brallor och idag när jag var i Täby kunde jag inte motstå dem, gillar att de är fodrade och att det är resår i midjan fast det är knapp och gylf. 

Sedan åkte vi "hem" till Vallentuna och där bakade jag en rör i hop kaka som vi kan ha ikväll på Me & I träffen här hemma hos Pernilla. 

Av Pernilla Thomasson - 20 augusti 2009 16:27

Ja, det beskriver min dag rätt så bra. Vi började med att åka till Väsby centrum och fixa med lite inför skolstart, hittade ett set med shorts+tröja från Adidas och även två snygga tröjor till Fabien.

 

 

Upptäckte att Fabien han har typ inga sportshorts att ha på gympan nu i höst när skolan börjar, alla är för små. Så det här blir nog bra att ha, man får ju bara hoppas att han inte slarvar bort dem, barn har ju den förmågan...

Fortsatte med att försöka hitta lite till sig själv inför lördagens fest, så det blev en grå kofta, strumpbyxor, hårfärg och naglar. Så nu ska man försöka göra sig lite vacker, försöka kan man ju alltid.

Krille hittade dessa för honom självklara skor, som han sa själv de var inte jättesköna men han köpte de för sakens skull. Förvånad någon???

Sedan körde vi hem med Krille så att han och Mange kunde gå ut och spela golf, kände att lite mer shopping skulle inte skada. 




Av Pernilla Thomasson - 20 augusti 2009 09:11

Igår anlände vi till Vallentuna och vårt "andra hem", det är så himla trevligt hos Pernilla och Magnus här är man alltid så välkommen och man blir så bortskämd och omhändertagna.


Idag ska vi åka och handla lite smått och gott inför skolstart och kolla om vi hittar något roligt till oss själva oxå. Sedan tänkte jag baka en kaka till Pernilla kommer hem så hon slipper det eftersom att vi ska ha Me &I träff här ikväll så jag hoppas att det kommer många vänner till henne för det är så roligt att få visa plaggen.

Krille och Mange ska för ovanlighetens skull ut och spela golf här under eftermiddagen.


Nej nu bär det iväg på shopping, om någon har missat att jag älskar att shoppa.....

Av Pernilla Thomasson - 19 augusti 2009 08:09

Håller precis på att packa det sista inför resan mot Vallentuna, ska ner och ja Krille ska självklart spela golf med Mange och sedan ska vi ju på trädgårdsfest hos nygifta Pernilla och Magnus på lördag. Ska även passa på att ha Me & I träffar där nere och det ska bli roligt som vanligt för höstens kollektion är så superfin och vältänkt att man blir glad varje gång man ska på träff för kunderna tycker samma sak.

Ska uppdatera när vi är där nere men det finns så mycket annat man ska göra oxå när man är på gammal "hemmaplan".


Av Pernilla Thomasson - 19 augusti 2009 08:03

Ja igår var det Helgumsderby i kvartesen för Fabiens lag det var hans Hajar mot Lejonen. Matchen spelades i Helgum istället för på Risön och Fabien var taggad så in i norden.

Mycket publik var det oxå och det var fint väder, det såg lite oroväckande ut bara någon timme innan. Hur gick det nu då??? Jo Hajarna vann med 6-4 och Fabien gjorde de två första målen och var jublande glad efter, speciellt eftersom att mormor följde med och han hade lovat henne att göra mål.

Så det blev en lyckad säsong för Hajarna de vann alla matcher utom en, så det kan de vara stolta över. 

Ovido - Quiz & Flashcards