Alla inlägg den 27 augusti 2009

Av Pernilla Thomasson - 27 augusti 2009 21:17

Min kära lillasyster Elenoré kom förbi ikväll och ville hitta lite bilder till Fabiens album som hon håller på att göra som han ska få när han blir stor, hon är så söt och älskar att fixa min lillasyster. Så vi letade lite bilder från när han var liten och innan digitalkamerans intrång i vår familj. Man blir helt rörd när man ser bilder och inser hur fort tiden går och de växer upp.

Här var ett kort vi hittade när Fabien var inte ens två år så råkade han bryta benet på förskolan som han gick på. Gissa att vi alla tyckte synd om honom.

Eller det här kortet vilket gör att man förstår att man måste ut och gå minst 15 000 steg per dag och att godis gör att man blir stor.....Vad har hänt på 5 år??? I och för sig så kom en liten donna in i vårt liv för 2 år sen men sen då??? Här fanns inga valkar runt magen och höfterna.

 

 Titta även pappa är sig olik, jag undrar om han kan komma i den fracken igen??? ;)

Av Pernilla Thomasson - 27 augusti 2009 21:10

Måste ju självklart skriva lite och visa lite bilder från lördagens trädgårdsfest i Vallentuna. Morgonen började inte alltför bra med ett regn som smattrade på hela förmiddagen, Krille och Mange fick åka iväg för att köpa en presenning som vi kunde sätta över altanen, för partytält var redan fixat, men kan ju vara skönt för den inhyrda trubaduren att spela i regnet. Men när det väl började närma sig kl 15,00 så kom solen och uppehåll och kvällen blev fantastisk.

Här är jag och Mange alldeles innan gästerna börjar anlända. 


Vi var lite lätt oroliga även för både dessa fantastiska räkor och kräftor, jag har sett större-fångade i Faxälven någon helg tidigare;) När de väl hämtade dessa var de fortfarande frusna men de fixade sig oxå....

Och ett fantastisk fint buffebord, med supergod mat.

 

Ovido - Quiz & Flashcards