Alla inlägg den 7 januari 2010

Av Pernilla Thomasson - 7 januari 2010 21:36

 

Ja, häromdagen var vi på stan och skulle uträtta lite ärenden, passade på att åka in på Sahlens för att kolla lite på bilar, vi skulle ju inte köpa någon men det är alltid roligt att titta. Vi insåg ganska snart att vi måste nog passa på att byta bort Saaben innan den blir K-märkt och inte nog med det den drar ju soppa så man blir urfattig, gissa hur det slutade?????

Ut klev vi med ett köpeavtal på en NY Hyundai i30 Kombi som vi ska få hämta den 15 och så sa vi båda två att vi säger inget till någon förrän vi hämtat den, gissa om det gick bra???? Redan samma kväll ville Krille berätta för min pappa och sedan har det bara rullat på så nu vet de flesta det i alla fall fast vi inget skulle säga........


Kände att det är lite skillnad att ha en bil som bara drar hälften i bränsle mot Saaben som drar över litern. Och bland det som vi saknat mest med Saaben är att det inte fanns något kupevärmaruttag, gissa om man velat ha det nu när det är så här kallt?

Av Pernilla Thomasson - 7 januari 2010 21:26

Kan ju erkänna att det inte kändes särskilt roligt att kliva upp imorse när alla andra fick ligga kvar i sängarna för att åka till jobbet. Började kl 6,00 så klockan ringde kvart över fem, skyndade att kolla termometern som visade -30, ut och starta bilen så att den skulle blir varm för att sedan avverka den första arbetsdagen detta året.

Det var skönt att jobba ändå, man saknar det trots allt och det var härligt att göra en kort dag, slutade kl ett så då är ju mer än halva dagen kvar. Åkte hem till slöfockarna som fortfarande låg och mös i sängen i alla fall Krille och Wilda som låg och tittade på film. När hon vaknade någon timme senare var hon kokhet så nu ligger hon på soffan med 39,8 i feber och där har hon legat hela eftermiddagen sedan hon vaknade. Krille är ju hemma med henne imorgon oxå så då får vi hoppas att hon piggnar på sig under helgen. Ska in på barn med henne imorgon i alla fall för hon ska på återkoll för hennes besvär med urinvägarna.

Ovido - Quiz & Flashcards