Alla inlägg den 4 januari 2010

Av Pernilla Thomasson - 4 januari 2010 00:34

Ja då var man hemma igen efter 10 dagar hos svärfar med familj, alltid lika trevligt, tror att de har det lite lugnt nu efter att vi med våra tre barn har lämnat, så lite tyst är det nog.

Vi kom hem igår kväll vid 9 efter hela dagen i bil, så man var lite mör. När vi håller på att plocka upp matpåsarna så kommer Fabien nerspringande och frågar -Får jag och Anton byta rum?? Jag och Krille bara tittar på varandra, vi visste att vi skulle städa ordentligt på Fabiens rum och plocka undan en del leksaker nu och så kommer de på denna ide. Så vi kollar med Anton och även han var med på detta och jajamen han ville få ett lite mindre rum så det passade ju bra.


Gissa om vi har haft att göra idag, det har slängts 3 sopsäckar med grejjer, en bäddsoffa, högtalare och annat diverse skräp, sopstationen blir det att besöka imorgon. Självklart när man håller på med sånt här så inser man att en tripp till Ikea inom en snar framtid skulle vara bra så att det går att göra färdigt det sista. Så inhandlingslistan är gjord men vi väntar nog till slutet på månaden så här strax efter jul.


Kan ju bara vara nöjd efter dagen ialla fall, det blev superbra i båda rummen och killarna är supernöjda, kanske lite kort imorgon om jag hinner. Har en dotter som vill att vi ska sätta upp hennes dockskåp så det får vi fixa först imorgon.


Så imorgon blir det Wildas julklappar som ska upp och städas fint på hennes rum, sedan ska jag gå loss på vår enorma kläd/skräpkammare uppe och där finns det att göra, dit har vi lagt allt som vi inte vet var vi ska ha, där finns saker som aldrig blivit framtagna eller använda sedan vi flyttade in och det är 5 år sedan så gissa om det finns att göra där. Målet är att tömma hela och sedan riva alla väggar och göra en öppen planlösning där killarna kan ha som sällskapsrum med kompisar och så, kommer att bli så bra, endast Krille är negativ men det kan ha och göra med att han vet vem som ska göra det........

Ovido - Quiz & Flashcards