Alla inlägg den 11 april 2010

Av Pernilla Thomasson - 11 april 2010 21:50

Idag har Anton haft fotbollscup i Kuben hela dagen och det var en stolt kille som kom hem efter att de vunnit hela cupen. Eftersom att det var Pizzeria Nipvallen cup så var vinsten pizza till hela laget så det var glada miner i 96-laget ikväll.


Ikväll har lillebror Mathias med familj varit här och ätit middag. När de kom så hade de med sig Fabiens gamla cykel med stödhjul och Wilda blev helt överlycklig för att hon har fått en cykel av Mathias tror hon. Lite kan göra små barn lyckliga, sedan var det ett sådant tjat på henne att det var lika bra att låta henne gå ut och få prova cykla och det var jätteroligt tyckte hon.

 

Tyvärr är hjälmen lite i minsta laget men det kan man önska sig en ny när hon fyller år snart.

Pappa tog sig lite tid och hjälpte till han oxå, han var ju mest överlycklig över att AIK tog sig upp i elitserien idag att han knappt kunde slita sig från tv eller datorn för han var ju tvungen att läsa allt som skrevs om dem........

Av Pernilla Thomasson - 11 april 2010 21:42

Lördagen spenderades i Sundsvall på Fabiens handbollscup, tidig morgon blev det eftersom att det var samling redan klockan 7,45 där. Klockan halv sju åkte vi från Långsele och som tur var så slumrade både Fabien och Wilda till lite på nervägen.

Det var en lång dag med fem matcher som blev två vinster och tyvärr tre förluster, men det var en himla kämpaglädje i det gröna laget och jag tror nog att alla killarna var nöjda efter dagen.

Taktiksnack är en viktig del innan match......

Här är det full fart, Fabien har faktiskt börjat våga gå på motståndarna mycket mer än vad han gjort tidigare och det är roligt att se.

Här är han i sin favoritposition och fiskar uppe vid motståndarmålet.

  Så här glada är vi när vi har fått lite mat på Mc Donalds till lunch.

 

Här är det en trött lirare i bilen på väg hem, det är jobbigt att spela en hel dag.

 

Även att titta på en hel dag är jobbigt!! Förstår inte att små barn får nackspärr, hon har ju nästan huvudet i knät.

Ovido - Quiz & Flashcards