Alla inlägg den 19 april 2010

Av Pernilla Thomasson - 19 april 2010 21:35

Ja i helgen har det varit febril aktivitet här hemma. Krille han har putsat fönster som en galning efter att ha fått låna mammas och pappas nya fönstertvätt så gick det av bara hejsan.

Med lite finesser så blir en karl som galen att få hjälpa till.

Superbra, var den så det blir helt enkelt att köpa en själv, kan ju inte gå på lån hela tiden. Men det var ju bra att få testa den först så man inte behöver köpa grisen i säcken.

Har även tagit tag i att fixa ordning lamporna, vars lampfötter jag målade för X antal veckor sedan och förra helgen hämtade jag ju lampskärmarna. Själv är jag nöjd med hur det blev.

På lördagen blev det även lite eldat, Krille och Wilda var ute och eldade nere vid vattnet, det fanns en hel del rat ute på altanen efter vinterns renoveringar, så det var ju bra att elda upp det, en del fick även lastas på släpkärran så att vi får ta det till sopstationen.

I söndags var det bullbak som stod på schemat inför de två kommande kalasen i huset, det första är ju på torsdag då Fabien blir hela 8 år det är sjukt hur stor mammas lilla kille har blivit. Sedan en vecka senare på självaste valborgsmässoafton är det lillpigan Wilda som fyller 3 år. Så det gäller att ha fikabröd hemma nu när de blir besök.

 

Ovido - Quiz & Flashcards