Direktlänk till inlägg 18 mars 2010
Häromkvällen provade jag att baka Grahams och dinkel skorpor, efter ett recept från Malin. Skorporna var inte bara enkla att göra utan även supergoda, perfekt att kunna ha till kaffet med lite ost på eller lite keso då man är lite fikasugen.
Jag hade kardemumma i mina, dock malen kardemumma då jag inte är så förtjust i att tugga sönder kärnorna. Till och med barnen gillade skorporna och det är ju bra betyg.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 | 11 |
12 |
13 | 14 |
|||
15 | 16 |
17 |
18 | 19 |
20 |
21 | |||
22 | 23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
|||
29 |
30 |
31 |
|||||||
|