Alla inlägg den 16 juni 2010

Av Pernilla Thomasson - 16 juni 2010 19:52

Fabien har blivit ett riktigt Michael Jackson fan och allt kretsar kring det just nu. Hemma tar han till raggsockorna för att öva på moonwalken.... När det kom till kläderna på skolavslutningen så var han fast bestämd med att han skulle ha sin hatt som han fått av sin älskade moster och sedan ville han ha en vit handske med paljetter på och vem fixade det igår kväll???? Om inte moster såklart, hon satt och sydde på paljetter på en ridvante som var det bästa i handskväg vi kunde hitta, men han blev superglad.

Så här cool är man när man ställer upp på kort......

 

Av Pernilla Thomasson - 16 juni 2010 19:44

Ja idag var det så äntligen dax för skolavslutning och det var alltså Fabiens första riktiga skolavslutning då han nu slutat ettan, man undrar vart åren tar vägen..... Känns ju som det inte var allt för länge sedan han var pytteliten. Anton han gick ut sjuan idag, STORA killen.

Som tur så visade solen sig idag oxå så det var hyffsat väder faktiskt och det är ju alltid kul om det kan vara så.

Så nu är det sommarlov för killarna och allt som det innebär, det kör igång direkt nu med golfläger för Fabien i helgen och fotbollsskola till veckan. Anton ska till Östersund på Storsjöcupen med fotbollen och hinner väl bara nästan hem därifrån så ska han iväg på fotbollsläger i Junsele och eventuellt så blir det ytterligare en cup där i slutet av Juli, det är nog tur att vi förlängde sommarlovet med två veckor åt dem då vi åker till Turkiet.

Imorgon blir det tårtkalas för killarna, för ikväll var det för ovanlighetens skull fotbolls match för Anton, vi håller tummarna för att det går bra.

Ovido - Quiz & Flashcards