Direktlänk till inlägg 1 februari 2010
Jag gjorde ett supergott blomkålsmos som jag hittade på Malins blogg idag.
Skär ett blomkålshuvud i mindre buketter. Lägg i en panna och häll över visp- eller mellangrädde (ca 1,5dl). Låt kålen kokas mjuk, ca 10 minuter. Salta, peppra och mixa med en stavmixer. Ser ut som potatismos men smakar mycket godare!
Nu råkade jag läsa receptet lite dåligt så jag kokade blomkålen i saltat vatten först och sedan när jag hällt av vattnet så slog jag över grädden och mixade medans det fick stå kvar på plattan. Det gick oxå bra.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 | |||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
|||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 | 20 |
21 |
|||
22 |
23 | 24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
|||
|