Alla inlägg den 25 juli 2010

Av Pernilla Thomasson - 25 juli 2010 13:10

Vi var ju tvungna vi oxå att spela lite golf så då fick det bli minigolf på Risön en kväll, det är ju faktiskt rätt så roligt och sedan att det är väldigt fina banor gör det ju bara roligare.

Fabien är väldigt koncentrerad på att få in den här putten.

Grabbarna grus!

Här har vi allt en liten "stekare"

Farfar gör sitt bästa han med...

...och även Wilda!!

Åh så storgolfarn, det var väl tur att han vann även den här tävlingen men det var bara med ynka 3 poäng........

Wilmer han låg antingen i gräset eller sprang omkring överallt och då helst på banorna.

Här var humöret fortfarande på topp....

...för att sedan falla i total gråt och hela världen var emot henne, hon fick inte gå till rutchkanan förrän vi kunde följa med henne och då satte hon sig ner och tjurade, till....

...vi kom till lekplatsen och då var hon återigen den glada Wilda, humörsvängningarna på en 3-åring är inte att leka med.

Men när hon väl är glad så är hon jätteglad.

Av Pernilla Thomasson - 25 juli 2010 13:04

I söndags fick vi besök av svärfar och Agneta som kommit upp från Småland. I och med att Krille spelat golf hela dagarna så har vi passat på att göra lite av varje under dagarna.

I tisdags bestämde vi oss för att åka upp till Resele och Myregården för att ta en fika och då följde även mamma och pappa med. Det var supermysigt med bra väder, gott fika och lite loppisfynd gjordes oxå. Kan ju rekomendera de som inte varit där att åka dit det ligger superfint.

Syskonen bus.

Riktigt fin utsikt eller vad tycker ni?

Fabien är en riktig mormor gris ibland....

Wilda satt ensam vid ett eget litet bord.

Av Pernilla Thomasson - 25 juli 2010 12:54

Veckan som gått har ju gått i golfens tecken eftersom att det varit golfveckan och då har ju Krille och Mange sin heliga vecka med golf i sju dagar.  Det har ju gått hyffsat får man väl säga, Krille vann en singeltävling i söndags.

I måndags kom han och Mange trea i en partävling där de gick till semifinal i september nere på Kungsängen och i den tävlingen vann de även ett vincertificat där de fick plocka ut vin till ett visst värde och de ska vi passa på att njuta av i september när vi åker ner för att spendera en helg hos fam Holm och då de ska spela kanon golf så att de får gå vidare och spela i Spanien. Så de är rätt nöjda efter veckan och i går kom de femma i en partävling och då fick de Orrefors ljusstakar.

Ovido - Quiz & Flashcards