Alla inlägg den 8 maj 2010

Av Pernilla Thomasson - 8 maj 2010 10:57

Igår så gick Krille an med kofoten och motorsågen för att riva lekstugan, den följde ju med huset men var faktiskt inte i nått trevligt skick och sedan var den väldigt liten. Wilda har själv talat om att Fabiens stuga är "ratig" och att hon själv vill ha en egen som hon tycker att pappa och morfar ska bygga åt henne, så då vet de vad de har att fixa.

Idag ska vi ta ner tre stora granar som står precis vid grannens tomt och de skymmer solen på kvällen så Mathias ska komma och ta ner dem, han är ju väldigt road av motorsågar och allt annat som låter mycket då blir han som ett barn på julafton.

Här kommer lite bilder på stugans förfall....

  Operation kofot funkar till allt....

 

Jo, han lyckades välta den ner för slänten en bit innan det var dax att gå an med motorsågen efter att plåten monterats bort.

Brann bra gjorde den oxå, det blev himla mysigt med lite brasa på kvällen.  

Av Pernilla Thomasson - 8 maj 2010 10:46

Just nu är det mest bara bus i den här lilla tjejjen. Hon älskar att grimasera och spöka ut sig, ibland blir man förvånad när hon varit och bytt kläder för det är de allra udda kombinationer som hon kan ha komponerat ihop, hon springer till spegeln och ska kolla hur det blir när hon håller på, hoppas att det är något övergående....annars blir det nog inte roligt om något år.

Här kommer lite kort på henne i soffan med Fabiens keps och hennes nya Converse som kom häromdagen.

 

 

 

Varför försöka se söt ut????

Ovido - Quiz & Flashcards