Direktlänk till inlägg 2 september 2009
Har precis gjort klart årets glögg och ställt ner den i källaren på jäsning. Jag gör varje år egen glögg och den ska stå och jäsa och mogna i sammanlagt 9-10 veckor så det är bra att göra den runt början på september. Familjen väntar ju på att få sina godiskorgar fyllda med hemmagjort godis i alla smaker och en liten flaska med min egna glögg, så det är bäst att se till så att glöggen är klar i tid. För det är inte länge tills det är dags att börja tillverka godis, om si så där en och en halv månad framåt slutet på oktober kan man börja.
Jag längtar redan, idag när jag letade kryddor till glöggen så var jag tvungen att ta fram en korg som var helt knökfull med vit, mörk och ljus blockchoklad och då sa Anton -Var har du gömt allt det där godiset?? för att i nästa andetag säga -Åh, ska du snart börja göra julgodis!
Barnen vet hur det bruka bli här hemma några månader innan jul.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
||||
7 |
8 |
9 | 10 |
11 |
12 | 13 |
|||
14 |
15 |
16 | 17 |
18 |
19 |
20 | |||
21 | 22 |
23 |
24 | 25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 | 30 |
|||||||
|